För dig som frilansar inom kultur

Att få en fast anställning som kulturarbetare kan vara svårt. Därför är det många som är frilansare vilket för många innebär en del hemarbete. Om du är less på att ständigt vara hemma och vill få bättre förutsättningar för att kunna slutföra dina arbetsuppgifter kan det vara bra att hitta ett kontor att hyra.

Hyr en kontorsplats

Men att hyra en hel lokal själv kan vara dyrt. Därför är det bra att det finns coworking ställen vilket innebär att ni är flera egenföretagare och frilansare som hyr kontorsplats i en och samma lokal. Det finns coworking i Malmö om du bor i Malmö med omnejd. Där får du allt det du behöver för att du ska få arbetsro. Det finns Wi-FI, ett café, gym och annat du behöver för att må bra på jobbet.

Det finns flera olika medlemskap att välja bland när du ska hyra kontorsplats. Om du vill ha ett eget kontor så du kan stänga in dig kostar det lite mer. Men du kan även välja att hyra en skrivbordsplats vilket kostar mindre. Oavsett hur dina behov ser ut finns det bra lösningar för dig för att du ska kunna frilansa inom kultur.